ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ο ιδρυτής της επιχείρησης, Αύγουστος Ζέλλιτς, προερχόμενος από την Κωνσταντινούπολη το 1980 με την οικογένειά του, ξεκίνησε την εμπορία ελαστικών. Το 1988 μαζί με τους δύο γιούς του Ρόναλντ και Σύλβιο άνοιξαν το κατάστημα ελαστικών στην Αργυρούπολη.

Από τον Οκτώβριο του 2008 η επιχείρηση στεγάζεται στο νέο ιδιόκτητο κτίριο εμβαδού 1,000 M2 στην Οδό Αλεξιουπόλεως 3-5 στην Αργυρούπολη, όπου λειτουργεί μία σύγχρονη κάθετη μονάδα συνεργείου αυτοκινήτων και εμπορίας, σέρβις ελαστικών. Είμαστε μέλος του Δικτύου Καταστημάτων DRIVER

Η επιχείρηση μας απασχολεί 15 άτομα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Οι τεχνικοί μας είναι απόφοιτοι σχολών μηχανικών με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Παρέχουμε όλες τις μάρκες ελαστικών και είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες των εταιρειών : AVON, BARUM, COOPER, CONTINENTAL, BF GOODRICH, BRIDGESTONE, DUNLOP, FIRESTONE, GOODYEAR, HANKOOK, INFINITY, KLEBER, METZELER, MICHELIN, NOKIAN TYRES, PIRELLI, SAILUN, SAVA και TOYO. Όλα τα ελαστικά ακολουθούν τις εγγυήσεις των κατασκευαστριών εταιρειών.

Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται επίσης : πολυεθνικές εταιρείες ταχυμεταφορών, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, πρεσβείες, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εκπαιδευτικοί οργανισμοί καθώς και επαγγελματίες αυτοκινητιστές από όλη την Αττική.

…..*ZELLITS GO FURTHER*…..